fbpx

Priser og træningsforløb

int(1148)

Der er plads til alle – også dig!

Uanset om du er til personlig træning én til én, træning på hold eller træning under din barsel, så er du i de bedste hænder. Der vil være 100% fokus på, at du når dine mål, føler dig tryg og at det sker på en overkommelig og realistisk måde.

Det siger mine kunder

 • Martin, 41 år

  I samarbejde med Kim er mine smerter – efter en alvorlig arbejdsulykke og dertilhørende piskesmæld – reduceret kraftigt og jeg kan nu varetage træningen på egen hånd.

 • Katrine, 26 år

  Udover at jeg hurtigt kunne se og mærke resultaterne på egen krop, så har mit forløb med Kim også medført at jeg i dag har nemmere ved at bevare min motivation for træning.

 • Kaare, 35 år

  Efter et par uheld, hvor kraftige slag til hovedet resulterede i svimmelhed, dårlig ryg og nakke har jeg med Kims hjælp nu igen overskud til at tumle med børnene.

 • Lærke, 27 år

  Jeg har altid været en af de piger der slæbte mig selv i fitnesscenter lidt på må og få. Så løb jeg lidt, så tog jeg et hold, så squattede jeg lidt – hvad der nu end stod i den seneste fjollede damebladsartikel fik lige en enkelt gang eller to til at virke, og når det så ikke gjorde tricket, og ikke fik mig til at komme tilbage, blev det droppet igen. Jeg startede forfra på motions regimer ca. hver tredje mandag uden nogensinde at få nogle resultater ud af det, eller finde nogen form for glæde ved at dyrke motion.

Vil du vide mere om priser og træningsforløb?

Læs mere