GRAVIDTRÆNING

Til dig, der gerne vil være tryg ved træning under din graviditet!

Uanset om du vælger BASIS eller PREMIUM som abonnement, har du via vores bookingsystem mulighed for frit at vælge mellem vores efterfødsel- og yogahold.

Der er løbende opstart på alle hold, så du kan starte når det passer dig!

Hvad får du med?

 • Høj fleksibilitet, da du booker de hold, der passer dig
 • Træningspas, der varer 55 min. (+/-)
 • Unikt træningsfællesskab med maksimalt 12 deltagere pr. hold
 • Kropsanalyse ved behov
 • Fast træningsrutine og bedre teknik i træningsøvelser
 • (Styrke)træning af hele kroppen – hver gang
 • 1 mdr. gratis træning på vores efterfødselstræning, såfremt du tilmelder dig i forlængelse af din gravidtræning

Vi tilbyder fØlgende holdtyper

Vores gravidtræning er til dig, der ønsker at gøre noget godt for krop under din graviditet. Motion og træning under graviditet har mange fordele – b.la. færre rygsmerter, bedre nattesøvn, færre komplikationer ved fødslen, mindre risiko for fødselsdepression og så kommer din krop sig også hurtigere efter fødslen.
 
Mange er dog usikre på ved tanken om at træne under graviditeten – og det kan vi sagtens forstå. Derfor har vi ret særligt fokus på at skabe trygge rammer, hvor du føler dig set og hørt under kyndig vejledning af veluddannede træneren.
 
Det er her vigtigt at sige, at det vigtigste råd under træningen er din egen evne til at mærke din egen krop og de signaler den sender dig. Hvis noget føles ubehageligt, så justerer vi øvelsen og sværhedsgraden så du sikkert kan fortsætte i træningen.
 
Derfor henvender vores gravidtræning sig både til dig, der er vant til at træne og til dig, der ønsker at begynde. Vi tager – uanset hvor langt du er i din graviditet – hensyn til kroppens forandringer, herunder den voksende mave og den øgede belastning på områder som mave, ryg og bækkenbund.

Det er også muligt under din gravidtræning at booke yoga-hold. Som gravid vil yogainstruktøren have et ekstra øje på dig, men ligesom al andet motion er det vigtigste at du selv mærker efter hvad din krop kan.


Vi tilbyder 2 typer af yoga: Yin Yoga og Flow Yoga. 

Uanset holdtype er yoga et godt supplement til både styrke- og konditionstræning. Yoga strækker og udspænder kroppens muskler og bindevæv, som kan være spændt efter styrketræning eller efter løb og cykling.

Der vil være fokus på at styrke kropskernen, smidighed af dine led samt balance. Og til sidst, men ikke mindst, øger yoga din kropsbevidsthed og dit mentale velvære.

Hvornår er jeg klar?

Du kan starte, når du føler at du og din krop er klar til det. Om du er gravid i 10. uge eller 27. er underordnet, da træningen vil blive tilpasset ved behov.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Der er løbende opstart, så du kan starte når det passer dig.

Så kan du enten afmelde dit abonnement, så det passer med din terminsdato. Du kan også lade dit abonnement fortsætte til efter din terminsdato for at være sikker på at træne helt op til terminsdato.


Ved opsigelse af dit abonnement gælder flg.: løbende måned + næste måned.
Opsigelse sker ved at sende en mail til kontakt@kimlindharth.dk.


Hvis du fortsætter på vores efterfødselstræning i forlængelse af din gravidtræning, så får den den 1. måned gratis.

4

BASIS

1x ugentlig træning

  549,-

MÅNEDLIG ABONNEMENTPRIS

 Én ugentlig holdtræning.

Du vælger frit mellem alle holdtyper.

PREMIUM

FRI træning

  699,-

MÅNEDLIG ABONNEMENTPRIS

Ubegrænset holdtræning.

Du vælger frit mellem alle holdtyper.

Mød dine trænere

Vi arbejder alle ud fra samme grundfilosofi om sundhed, træning og kost.
Dette danner fundamentet for den tilgang, vi mener, er den mest værdifulde og meningsgivende i forhold til at hjælpe andre mennesker:
nemlig at se din sundhed i et længere perspektiv end de gængse kortvarige quick-fixes!
Din sundhed afgøres ikke af kortvarige perioder med ekstrem adfærd, men derimod af dine vaner og rutiner i hverdagen.

Kim Lindharth

Ejer af Kim Lindharth – Personlig træning // Kandidat i Idræt & sundhed

Kim har arbejdet som personlig træner siden 2013 og har således mange timers erfaring bag sig. Hans spidskompetence som personlig træner er arbejdet med at gøre vaner til en naturlig del af hverdagen. 

Ditte Nielsen

Ditte blev uddannet personlig træner i 2018 og afsluttede sin bachelor i Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet i efteråret 2022, hvor hun pt. læser sin kandidatgrad. Ditte specialiserer sig i styrketræning og funktionel træning. Hendes tilgang til sundhed er holistisk og hun lægger derfor stor vægt på både det psykiske, såvel som det fysiske velbefindende.

Sådan kommer du igang

Er du i tvivl om gravidtræning er den rigtige løsning for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig her eller ved at ringe på 29295357.

Du tilmelder dig vores gravidtræning ved at trykke “tilmeld dig”. Her opretter du en profil i vores bookingsystem og efterfølgende vælger du mellem vores 2 medlemsskaber ”BASIS” eller ”PREMIUM”. Herefter kan du booke dine første gravid- og/eller yogahold.

Er du i tvivl om vores efterfødselstræning er den rigtige løsning for dig? Så kan du få en uforpligtende afklaringssamtale ved at trykke her, og så tager vi snakken om dine behov.

Det med småt..

 1. Når du tilmelder dig gravidtræning på abonnement, vil betaling ske månedligt forud. Betalingen trækkes hver den 1. i måneden.
 2. Du har mulighed for at pause dit abonnement op til 4 uger pr. kalenderår for 50 kr. – uanset om det er 4×1 uger eller 1×4 uger, du pauser dit abonnement. 
 3. Ved opsigelse af dit abonnement gælder flg.: løbende måned + næste måned. Pause og opsigelse sker ved at sende en mail til kontakt@kimlindharth.dk.
 4. Du vil blive opkrævet en bøde på 35 kr., hvis du afmelder dit bookede hold senere end 3 timer før holdstart eller ikke møder op til timen uden at afmelde dig holdet.
 5. Der skal være minimum 2 deltagere på et hold – ellers aflyses holdet.
 6. Der vil ikke være træning den 23., 24., 25., 26 og 31. december samt den 1. januar.
 7. De resterende betingelser står beskrevet under handelsbetingelser her.