GRAVIDTRÆNING

Til dig, der gerne vil være tryg ved træning under din graviditet

Næste hold | opstart uge 40

Hvad får du med?

  • 8-ugers træningsforløb med ét ugentligt træningspas
  • Træningspas, der varer 55 min.
  • Et træningsfællesskab med 4-8 gravide kvinder
  • Kropsanalyse ved start og slut i forløbet, hvis du ønsker
  • Bedre teknik i træningsøvelser
  • (Styrke)træning af hele kroppen – hver gang
  • Ubegrænset vejledning pr. mail under hele forløbet
  • 50% rabat på dit første 8-ugers efterfødselshold, såfremt du tilmelder inden dit gravid-forløb slutter

Hvornår er jeg klar?

Så snart du er erklæret gravid! Der er ikke noget tidspunkt, der er mere rigtigt at starte på end andet. At være fysisk aktiv er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv – og baby! Vi tilpasser træningen, så du bliver udfordret på dit niveau.


SPØRGSMÅL OG SVAR

Der er som udgangspunkt opstart i specifikke uger, men du er altid velkommen til at skrive en mail her og høre om der er ledige pladser på et igangværende hold. Hvis der er dét, så kan du sagtens hoppe med på holdet.

Du kan i sådan en situation gemme dine træningspas til et kommende efterfødselsforløb. Ved tilmelding hertil skal du selv sørge for at gøre os opmærksomme på dette.

4

PRISER OG TRÆNINGSFORLØB

1X

ugentlig træning

  1192,-

PRISEN ER FOR ET TRÆNINGSFORLØB 
PÅ 8 UGER

MANDAG

Kl. 17.00 – 17.55

Mød dine trænere

Vi arbejder alle ud fra samme grundfilosofi om sundhed, træning og kost.
Dette danner fundamentet for den tilgang, vi mener, er den mest værdifulde og meningsgivende i forhold til at hjælpe andre mennesker:
nemlig at se din sundhed i et længere perspektiv end de gængse kortvarige quick-fixes!
Din sundhed afgøres ikke af kortvarige perioder med ekstrem adfærd, men derimod af dine vaner og rutiner i hverdagen.

Kim Lindharth

Ejer af Kim Lindharth – Personlig træning // Kandidat i Idræt & sundhed

Kim har arbejdet som personlig træner siden 2013 og har således mange timers erfaring bag sig. Hans spidskompetence som personlig træner er arbejdet med at gøre vaner til en naturlig del af hverdagen. 

Ditte Nielsen

Ditte blev uddannet personlig træner i 2018 og afsluttede sin bachelor i Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet i efteråret 2022, hvor hun pt. læser sin kandidatgrad. Ditte specialiserer sig i styrketræning og funktionel træning. Hendes tilgang til sundhed er holistisk og hun lægger derfor stor vægt på både det psykiske, såvel som det fysiske velbefindende.

Sådan kommer du igang

Er du i tvivl, om gravidtræning er den rigtige løsning for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig her eller ved at ringe på 29295357.

Som oftest kører holdtræningen hver uge, men ved ferier og lign. vil disse evt. springes over og de 8 uger vil i så fald blive til 9 eller 10 uger.

Tilmelding // betingelser mm.

Du tilmelder dig og betaler for 8 uger ad gangen. Hvis du ikke kan deltage til ét eller flere træningspas i løbet af de 8 uger, så refunderes pengene ikke. Det er dog muligt at gemme dine træningspas til et kommende efterfødselsforløb. I sådan et tilfælde skal du selv sørge for at gøre os opmærksomme på dette.