HOLDTRÆNING

Spænder din travle hverdag ben for dine gode intentioner om træning? Så har vi løsningen til dig!
Uanset om du vælger BASIS eller PREMIUM som abonnement, har du via vores bookingsystem mulighed for frit at vælge mellem vores 3 forskellige holdtyper.

Gratis prøvetime?

Er du i tvivl om hvorvidt vores holdtræning er det rette for dig,  

så kan du få en gratis prøvetime, hvor du får syn for sagen! 

Hvem kan være med?

Vores holdtræning sikrer dig et træningsfælleskab med plads til ALLE! Vi værner om fællesskabet og dét at ALLE føler sig velkomne i vores lille, intime og farverige træningsstudie.
Du får selvfølgelig også rigeligt med sved på panden, forbedret kondition, øget styrke og en masse high fives fra dine holdkammerater!

Hvad får du med i holdtræning?

 • Høj fleksibilitet, da du booker de hold, der passer dig
 • En fast træningsrutine
 • Unikt træningsfællesskab, hvor vi er på fornavn med hinanden
 • Veluddannede og kompetente trænere med mange års erfaring
 • Intensiv og effektiv træning af hele kroppen – hver gang
 • Bedre teknik i øvelser

Vi tilbyder følgende hold

Vores Fifty/fifty er et træningshold med en solid blanding af konditions- og styrketræning. Fokus er altså på at styrke både dine muskulatur og kondition. Nogle dage vil der være en smule mere fokus på styrke og andre dage en smule mere fokus på konditionstræning. Henover en længere periode er det dog “50/50” – altså som skrevet en solid blanding.
 
Du behøver ikke at have erfaring med hverken styrketræning eller konditionstræning for at være med. Vi justerer øvelsernes sværhedsgrad, så alle føler sig udfordret på sit niveau.
 
Dette hold er til dig, der ønsker en god, allround styrke- og konditionstræning af hele kroppen!
 
Vi glæder os til at se dig!
 
RÅSTYRKE” er et træningshold med sit primære fokus på STYRKE.
 
Fokus vil altså være på at løfte tunge vægte – uanset antal gentagelser – i de store basisøvelser samtidig med at teknikken i disse øvelser vil blive finpudset ud fra den enkelte deltagers udgangspunkt.
 
Vi styrketræner hele kroppen hver gang, men der vil typisk være ekstra fokus på squat, dødløft og bænkpres og varianter heraf.
 
For at hver enkelt deltager kan få den rette opmærksomhed og vejledning vil deltagerantallet være lidt mindre (maksimalt 8) end på vores “Fifty/fifty”-hold.
 
Dette hold er til dig, der ønsker at udfordre dine (styrkemæssige) grænser og/eller er nysgerrig på optimal teknik i de store basisøvelser.
 
Vi glæder os til at se dig!
Yoga er et godt supplement til både styrke- og konditionstræning. Yoga strækker og udspænder kroppens muskler og bindevæv, som kan være spændt efter styrketræning eller efter løb og cykling.
 
I denne yogatime er der også fokus på styrke af kropskernen, smidighed af dine led samt balance som alle er medvirkende faktorer til at forbedre din teknik i styrketræning. Og til sidst, men ikke mindst, øger yoga din kropsbevidsthed og dit mentale velvære.
træning grin

VÆLG DET ABONNEMENT, DER PASSER DIG

BASIS

1x ugentlig træning

  549,-

MÅNEDLIG ABONNEMENTPRIS

 Én ugentlig holdtræning.

Du vælger frit mellem vores hold.

PREMIUM

FRI træning

  699,-

MÅNEDLIG ABONNEMENTPRIS

Ubegrænset holdtræning.

Du vælger frit mellem vores hold.

KLIPPEKORT

Du har også mulighed for at købe klippekort til vores holdtræning.

Dette er primært til dig, der ønsker maksimal fleksibilitet og som ønsker at “droppe in”, når det passer i din kalender.
Du kan købe hhv. 1, 10 eller 20 klip.
 
Tryk herunder for at købe klippekort til vores holdtræning!

Mød dine trænere

Vi arbejder alle ud fra samme grundfilosofi om sundhed, træning og kost.
Dette danner fundamentet for den tilgang, vi mener, er den mest værdifulde og meningsgivende i forhold til at hjælpe andre mennesker: 


nemlig at se din sundhed i et længere perspektiv end de gængse kortvarige quick-fixes!
Din sundhed afgøres ikke af kortvarige perioder med ekstrem adfærd, men derimod af dine vaner og rutiner i hverdagen.

Kim Lindharth

Ejer af Kim Lindharth – Personlig træning // Kandidat i Idræt & sundhed

Kim har arbejdet som personlig træner siden 2013 og har således mange timers erfaring bag sig. Hans spidskompetence som personlig træner er arbejdet med at gøre vaner til en naturlig del af hverdagen. 

Ditte Nielsen

Ditte blev uddannet personlig træner i 2018 og afsluttede sin bachelor i Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet i efteråret 2022, hvor hun pt. læser sin kandidatgrad. Ditte specialiserer sig i styrketræning og funktionel træning. Hendes tilgang til sundhed er holistisk og hun lægger derfor stor vægt på både det psykiske, såvel som det fysiske velbefindende.

Sådan kommer du igang

Har du lyst til at være en del af vores træningsfællesskab, kan du tilmelde dig ovenfor ved at trykke “tilmeld dig”. Herefter skal du oprette en profil og efterfølgende vælge mellem de 2 medlemsskaber ”BASIS” eller ”PREMIUM” eller tilkøbe klippekort. Herefter kan du booke dine første hold.

Er du i tvivl om vores holdtræning er den rigtige løsning for dig? Så kan du få en uforpligtende afklaringssamtale ved at trykke her, og så tager vi snakken om dine behov.

Det med småt…

 1. Når du tilmelder dig holdtræning på abonnement, vil betaling ske månedligt forud. Betalingen trækkes hver den 1. i måneden.
 2. Du har mulighed for at pause dit abonnement op til 4 uger pr. kalenderår for 50 kr. – uanset om det er 4×1 uger eller 1×4 uger, du pauser dit abonnement. 
 3. Ved opsigelse af dit abonnement gælder flg.: løbende måned + næste måned. Pause og opsigelse sker ved at sende en mail til kontakt@kimlindharth.dk.
 4. Du vil blive opkrævet en bøde på 35 kr., hvis du afmelder dit bookede hold senere end 3 timer før holdstart eller ikke møder op til timen uden at afmelde dig holdet.
 5. Der skal være minimum 4 deltagere på et hold – ellers aflyses holdet.
 6. Der vil ikke være træning den 23., 24., 25., 26 og 31. december samt den 1. januar.
 7. De resterende betingelser står beskrevet under handelsbetingelser her.