fbpx

Om os

Vores sundhedsfilosofi

..bygger på at tage små, men realistiske skridt. Realistiske at holde på den lange bane. Skyhøje ambitioner fra dag ét virker – men oftest kun kortvarigt, da disse kræver en al for radikal ændring af ens hverdag og livsførelse. Vi er derimod tilhænger af en langsommere tilgang, hvor vi sammen bestræber os på løbende at sikre dig succesoplevelser. Succesoplevelser med træning, du kan overskue og som passer til dig og dit udgangspunkt. Succesoplevelser med at oparbejde og implementere sunde (kost)vaner – én ad gangen. For det skulle jo gerne være overskueligt her og nu for at være realistisk på den lange bane, ik’?

Derfor anser vi det også som utrolig vigtigt, at du oplever høj grad af medbestemmelse. Vi er ikke eksperterne, der skal gennemtrumfe en bestemt træningsform eller bestemme hvilke spisevaner du skal oparbejde. Vi vil derimod spørge nysgerrigt ind til, hvad der motiverer og fungerer for dig? Du er jo eksperten i dit eget liv.

Lyder det spændende, men er du stadig i tvivl om vi er de rette for dig? Tøv endelig ikke med at kontakte os og bliv klogere på om der er grobund for et samarbejde.

Kim Lindharth - Personlig træner

Kim har arbejdet som personlig træner siden 2015, og har således mange timers erfaring bag sig. Hans spidskompetence som personlig træner er arbejdet med vaner hos Hr. og Fru Danmark. Arbejdet som personlig træner giver ikke mening, hvis det ikke udmønter sig i bedre og mere hensigtsmæssige vaner efter endt samarbejde. For ellers er det jo et spørgsmål om tid før vedkommende er tilbage ved udgangspunktet igen.

Jesper Lindholm - Personlig træner

Jesper har arbejdet som personlig træner siden 2017. Vægttab samt lysten til at træne sig stærk og smertefri hos den almene dansker har været det primære fokus. Jesper tager udgangspunkt i den enkelte klients udfordringer og ønsker, hvorfor et forløb ikke bare er ”det samme som andre har haft”. For Jesper er det helt afgørende at fokus ligger på de udslagsgivende problemer, der står i vejen for at udvikle sig - dette kan både være trænings-, kost og vanemæssigt. Så med Jesper ved din side er du sikker på, at du bliver klogere på hvor skoen trykker og hvilken langtidsholdbar løsning, der passer til dig og dit liv.

Ønsker du personlig træning?

Kontakt os her