fbpx

Om mig

Min sundhedsfilosofi

..bygger på at tage små, men realistiske skridt. Realistiske at holde på den lange bane. Skyhøje ambitioner fra dag ét virker – men oftest kun kortvarigt, da disse kræver en al for radikal ændring af ens hverdag og livsførelse. Jeg er derimod tilhænger af en langsommere tilgang, hvor vi sammen bestræber os på løbende at sikre dig succesoplevelser. Succesoplevelser med træning, du kan overskue og som passer til dig og dit udgangspunkt. Succesoplevelser med at oparbejde og implementere sunde (kost)vaner – én ad gangen. For det skulle jo gerne være overskueligt her og nu for at være realistisk på den lange bane, ik’?

Derfor anser jeg det også som utrolig vigtigt, at du oplever høj grad af medbestemmelse. Jeg er ikke eksperten, der skal gennemtrumfe en bestemt træningsform eller bestemme hvilke spisevaner du skal oparbejde. Jeg vil derimod spørge nysgerrigt ind til, hvad der motiverer og fungerer for dig? Du er jo eksperten i dit eget liv.

Lyder det spændende, men er du stadig i tvivl om jeg er den rette for dig? Tøv endelig ikke med at kontakte mig og bliv klogere på om der er grobund for et samarbejde.

Min uddannelse

2016
Vane- og sundhedscoach Morten Elsøe, Fitness World PT Academy
2015
Mobilitetsinstruktør Poul Haacker, Fitness World PT Academy
2015
Masterclass i squat, dødløft og bænkpres Jacob Beerman
2015
Kandidatgrad i Idræt og sundhed Syddansk Universitet
2014
MobileFit Tactical Latter-instruktør Ole Cosmus
2014
Uddannet personlig træner Fitness Institute
2013
Uddannet styrketræningsinstruktør Fitness Institute
2013
Afsluttet bachelor i Idræt og sundhed Syddansk Universitet