Mit mål

.. er at gøre sundhed mere realistisk. Mere overskueligt. Mere drevet af lyst end af dårlig samvittighed. Mere overkommeligt at udføre i praksis.

Jeg er fortaler for et afslappet forhold til sundhed, hvor rigide regler, ubøjelige principper og strenge forbud ikke får lov at diktere dagsordenen.

Min drøm er, at du på sigt i højere grad føler dig uafhængig af personlig trænere, kostvejledere, coaches og andre sundhedseksperter. Med andre ord er min hensigt at øge din selvstændighed. Selvstændighed i forhold til din sundhed, så du uafhængigt af andre formår at stå på egne ben.

Mit mål er altså at hjælpe dig til at opbygge en holdbar sundhed, der passer dig og dit liv. Derfor er fokus på de langsigtede resultater. Uden dem rykker vi os kun midlertidigt – og hvem ønsker i virkeligheden midlertidige resultater?

Min tilgang

.. er at tage små, men realistiske skridt. Realistiske at holde på den lange bane. Skyhøje ambitioner fra dag ét virker – men oftest kun kortvarigt, da disse kræver en al for radikal ændring af ens hverdag og livsførelse. Jeg er derimod tilhænger af en langsommere tilgang, hvor vi sammen bestræber os på løbende at sikre dig succesoplevelser. Succesoplevelser med træning, du kan overskue og som passer til dig og dit udgangspunkt. Succesoplevelser med at oparbejde og implementere sunde vaner – én ad gangen. For det skulle jo gerne være overskueligt her og nu for at være realistisk på den lange bane, ik’?

Derfor anser jeg det også som utrolig vigtigt, at du oplever høj grad af medbestemmelse. Jeg er ikke eksperten, der skal gennemtrumfe en bestemt træningsform eller bestemme hvilke spisevaner du skal oparbejde. Jeg vil derimod spørge nysgerrigt ind til, hvad der motiverer og fungerer for dig? Du er jo eksperten i dit eget liv.

Lyder det spændende, men er du stadig i tvivl om jeg er den rette for dig? Tøv endelig ikke med at kontakte mig og bliv klogere på min tilgang samt om der er grobund for et samarbejde.

Kim Lindharth

Helhedsorienteret personlig træner

CV

 • 2016

  Certificeret vane- og sundhedscoach

  Ved Morten Elsøe, Fitness World PT Academy

 • 2015

  Certificeret mobilitetsinstruktør

  Ved Poul Haacker, Fitness World PT Academy

 • 2015

  Masterclass i squat, dødløft og bænkpres

  Ved Jacob Beerman

 • 2015

  Afsluttet kandidatgrad i Idræt og sundhed

  Ved Syddansk Universitet

 • 2014

  MobileFit Tactical Latter-instruktør

  Ved Ole Cosmus

 • 2014

  Uddannet personlig træner

  Ved Fitness Institute

 • 2013

  Uddannet styrketræningsinstruktør

  Ved Fitness Institute

 • 2013

  Afsluttet bachelor i Idræt og sundhed

  Ved Syddansk Universitet

Fitness World PT Academy Syddansk Universitet